Alles wat komt kijken bij auto importeren op een plek geregeld.

Met meer dan 50 jaar ervaring kent de wereld van gebruikte auto's en het kopen van auto's in het buitenland geen geheimen meer voor ons. Zo hebben wij bijvoorbeeld erg veel ervaring met de import van occasions uit Duitsland. Profiteer van onze kennis zodat jij niet de fouten hoeft te maken die wij gemaakt hebben bij het invoeren van een auto vanuit het buitenland.

Transport importauto

Een auto moet natuurlijk getransporteerd worden vanuit het buitenland naar Nederland. Dat regelen wij. We zorgen dat de importauto professioneel en verzekerd wordt vervoerd zodat je daar geen zorgen over hebt.

Aankoop en voorschieten auto

Vaak heb je niet het hele aankoopbedrag klaar liggen voor je auto uit het buitenland omdat je hem wilt financieren of omdat je een oude auto in wilt ruilen op de te importeren auto. Dat is geen probleem. We schieten hem graag voor.

Inspectie ter plaatse

Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat de auto in het buitenland in topconditie is. Als die ver weg staat is het lastig om hem zelf te bekijken. MrWheelson kan beschikken over onafhankelijke auto inspecteurs door heel Europa en zelfs in de VS.

Financial lease

Hoe gaaf is het als je het voordeel op een importauto kunt combineren met het voordeel van auto via een financial lease contract kopen? Via MrWheelson is het snel geregeld. Geef je KvK nummer en geboortedatum door en ze regelen alles voor je. Vaak al binnen een paar uur akkoord.